Gammelgaard EL har stor erfaring og ekspertise i etablering og servicering af el-anlæg, specielt til fjernvarmesektoren. Gammelgaard EL forestår elinstallationen af de forskellige maskinanlæg, typisk svagstrøm, lavspænding eller mellemspænding, men også bygningsinstallationer udføres.

Gammelgaard EL udfører i samarbejde med rådgiver/projektleder optimering af fjernvarmecentraler. Elinstallationer hos private boligkunder udføres også.​

Af faste kunder kan blandt andet nævnes:

E.on Danmark A/S

Præstø Fjernvarme a.m.b.a

Frontmatec A/S

HeCon Energi A/S

Ejerforeningen Windsor​

Slagslunde Fjernvarme a.m.b.a

Smørum Fjernvarme a.m.b.a

Kamstrup A/S

Andelsforeningen Mosebo

Grundejerforeningen Rønneholtparken​​

Udtalelser fra kunder og samarbejdspartnere

​Udtalelse fra E.ON Danmark A/S v/ Driftsmester John Larsen

Maj 2019

Gammelgaard EL anvendes af E.ON Danmarks afdeling ”Operation”, der til daglig beskæftiger sig med alle former for elinstallationer, herunder husinstallationer, højspændingsinstallationer, styrestrømstavler, for såvel IT som SRO og Edb-udstyr. Under kyndig og sikkert samarbejde med Gammelgaard EL fungerer vores daglige arbejdsgang på en betryggende måde. Om det så er i hverdagen eller helligdage, så er Gammelgaard EL altid villig til at yde en fantastisk professionel indsats og medvirker til, at E.ON Danmarks ”Operation” er 100 % i drift alle døgnets 24 timer.

Gammelgaard EL har været med til at opbygge næsten alle vores lkv-anlæg siden 1997 (lokale kraftvarmeanlæg), som kan bestå af gasmotoranlæg, kedelanlæg, flisanlæg og pillefyrsanlæg. Desuden drives der flere gastankstationer. Alle E.ON Danmarks anlæg er placeret på Sjælland og overvåges 24 timer i døgnet, hvor Gammelgaard EL ligeledes spiller en vigtig rolle på SRO og den kommunikative side.

Gammelgaard EL udfører altid de udleverede arbejdsopgaver med fuld tilfredsstillelse, med perfekt udførelse, herunder med afprøvning og dokumentation for de udførte opgaver og ikke mindst tidsfaktoren, som er en vigtig faktor for E.ON Danmarks driftsorganisation. Gammelgaard EL inddrages også i E.ON Danmarks projekter inden selve udførelsen for at sikre en mere grundig og teknisk faglig indsigt, så projektfasen glider roligt og smertefrit, og tidsfaktoren bliver overholdt.

Hvis man ønsker en fagmand, der kan udføre sit kram såvel fagligt som teknisk, indgår man et fantastisk samarbejde med en person, som har et positivt, venligt og ikke mindst forstående sind for selve arbejdet, der skal udføres.

Jeg vil derfor varmt anbefale Gammelgaard EL til udførelse af elektriske opgaver.

E.ON Danmark A/S

v/ Driftsmester John Larsen.​

Udtalelse fra Præstø Fjernvarme a.m.b.a

Gammelgaard EL ved aut. el-installatør Jesper Gammelgaard har i mange år arbejdet som installatør på det E.ON ejede Præstø Kraftvarmeværk. Ved Præstø Fjernvarme a.m.b.a.’s overtagelse af værket d. 1. juli 2014 var det derfor naturligt, at fortsætte samarbejdet med Gammelgaard EL, da han har stor faglig kompetence og viden omkring styringsteknik, samt installationerne på Præstø Kraftvarmeværk.

Vi valgte efterfølgende at bede Jesper Gammelgaard om at blive driftleder, på vores SKS del/højspænding. Vi har kun positive erfaringer omkring samarbejdet og kan varmt anbefale Gammelgaard EL.

Præstø Fjernvarme a.m.b.a
Værkstedsvej 3
4720 Præstø

Udtalelse fra Frontmatec A/S

Frontmatec har gennem snart mange år brugt Gammelgaard EL som en solid og troværdig samarbejdspartner på projekter af større eller mindre omfang. Gammelgaard EL har altid leveret den bestilte vare; ”Aftalt arbejde til aftalt tid og pris”. Særligt det med tiden er ofte vigtigt, arbejdet skal være færdigt, hvilket vil sige helt færdigt inklusiv dokumentation, hvilket altid er lykkedes for Gammelgaard EL.


En del af vores samarbejde har indeholdt afdækning af mere eller mindre udokumenterede kraft / varmeanlæg som skulle opgraderes, her har Gammelgaard EL løftet opgaven med at finde hoved og hale i anlægget, ud fra den bestående mangelfulde dokumentation og efterfølgende bidraget til den samlede ombygning frem til aflevering af et renoveret og dokumenteret anlæg.

Andre opgaver har været nyetablering af køleanlæg, hvor der har skullet etableres en komplet installation fra bunden med føringsveje, opmærkning og testprotokoller, samt samarbejdes med andre håndværkere, også her har vi været godt hjulpet af Gammelgaard EL.

Henrik Primdal Toft
Afdelingschef Forsyning Vand & Varme.

Eksperter i elektriske installationer

Vi tilbyder vores mangeårige ekspertise når du skal have udført elektrikeropgaver.

Gode priser på elservice

Vi tilbyder altid en god pris på vores el-service, som vi udfører i bedste kvalitet.

25 års erfaring som elektriker

Som erfaren elektriker kan vi tilbyde en lang række forskellige services til private og erhverv.

udfyld vores kontaktformular

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vedhæft fil *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 3190 7476
eller skriv en mail til kontakt@gammelgaard-el.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Gammelgaard El

Bakkedraget 22 2860 Søborg

CVR-nummer: 29871205

Kontaktinformation

Telefon: +45 3190 7476

E-mail: kontakt@gammelgaard-el.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

linkedin  facebook-app-symbol

​© 2023 Gammelgaard El. Alle rettigheder forbeholdes.