Gammelgaard El blev grundlagt d. 1 november 2006 af Jesper Gammelgaard, som er uddannet i mesterlære som elektriker og yderligere har en uddannelse som el-installatør.

Jesper kom i lære hos El Installationsfirmaet Mads Hansgaard ApS på Frederiksberg den 1. oktober 1985. Svendeprøven som Elektriker blev aflagt på Teknisk Skole på Frederiksberg den 31. marts 1989. Efterfølgende fortsatte arbejdet hos Mads Hansgaard ApS indtil 1990, hvor Jesper gik i gang med at læse til El-installatør. El-installatør Uddannelsen blev udført på Københavns Maskinmesterskole og afsluttet i december 1992.

Gammelgaard EL er et enkeltmandsfirma der drives af Jesper Gammelgaard. Jesper har ikke nogen ansatte i firmaet, hvorfor han i travle perioder, og på større projekter, hvor der er brug for hjælp, benytter sig af nogle få dygtige faste samarbejdspartnere.

Gammelgaard EL har stor erfaring og ekspertise i etablering og servicering af el-anlæg, specielt til fjernvarmesektoren. Gammelgaard EL forestår el-installationen af de forskellige maskinanlæg, typisk svagstrøm, lavspænding eller mellemspænding, men også bygningsinstallationer udføres. Jesper udfører også, i samarbejde med rådgiver/projektleder, optimering af fjernvarmecentraler. Elinstallationer hos private boligkunder udføres også.​

Af de større faste kunder hos Gammelgaard EL kan nævnes E.on Danmark A/S – Præstø Fjernvarme a.m.b.a – Frontmatec A/S – HeCon Energi A/S og Ejerforeningen Windsor. Alle er det virksomheder Gammelgaard EL er stolt af at samarbejde med. Yderligere er Jesper Gammelgaard Driftsleder for El-forsynings anlægget på Præstø Kraftvarmeværk.

Gammelgaard EL er medlem af TEKNIQ garanti og er certificeret af LEKON Certificering, så du kan som kunde – om du er privat eller erhverv – være 100% sikker på ordentligt udført arbejde.

Eksperter i elektriske installationer

Vi tilbyder vores mangeårige ekspertise når du skal have udført elektrikeropgaver.

Gode priser på elservice

Vi tilbyder altid en god pris på vores el-service, som vi udfører i bedste kvalitet.

25 års erfaring som elektriker

Som erfaren elektriker kan vi tilbyde en lang række forskellige services til private og erhverv.

udfyld vores kontaktformular

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vedhæft fil *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 3190 7476
eller skriv en mail til kontakt@gammelgaard-el.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Gammelgaard El

Bakkedraget 22 2860 Søborg

CVR-nummer: 29871205

Kontaktinformation

Telefon: +45 3190 7476

E-mail: kontakt@gammelgaard-el.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

linkedin  facebook-app-symbol

​© 2023 Gammelgaard El. Alle rettigheder forbeholdes.