✔ Over 25 års erfaring   ✔ Professionel ekspertise og udførsel

Om Gammelgaard EL

Gammelgaard El blev grundlagt d. 1 november 2006 af Jesper Gammelgaard, som er uddannet i mesterlære som elektriker og yderligere har en uddannelse som el-installatør.

Om uddannelsen:

Jesper kom i lære hos El Installationsfirmaet Mads Hansgaard ApS på Frederiksberg den 1. oktober 1985. Svendeprøven som Elektriker blev aflagt på Teknisk Skole på Frederiksberg den 31. marts 1989. Efterfølgende fortsatte arbejdet hos Mads Hansgaard ApS indtil 1990, hvor Jesper gik i gang med at læse til El-installatør. El-installatør Uddannelsen blev udført på Københavns Maskinmesterskole og afsluttet i december 1992.

Om CV’et:

  • I 1994 startede Jesper hos Stryhn Electric A/S hvor han arbejdede som elektriker indtil 1996.
  • I 1996 startede Jesper sit nye job som El-installatør hos FS Electric. Her blev han i 5 år.
  • I 2001 skiftede Jesper job og startede som El-installatør hos EL-Team ApS, hvor han arbejdede de efterfølgende 5 år.
  • I 2006 fik Jesper lyst til at blive selvstændig og startede derfor Gammelgaard EL den 1. november 2006.

Om opgaverne:

Gammelgaard EL er et enkeltmandsfirma der drives af Jesper Gammelgaard. Jesper har ikke nogen ansatte i firmaet, hvorfor han i travle perioder, og på større projekter, hvor der er brug for hjælp, benytter sig af nogle få dygtige faste samarbejdspartnere.

Gammelgaard EL har stor erfaring og ekspertise i etablering og servicering af el-anlæg, specielt til fjernvarmesektoren. Gammelgaard EL forestår el-installationen af de forskellige maskinanlæg, typisk svagstrøm, lavspænding eller mellemspænding, men også bygningsinstallationer udføres. Jesper udfører også, i samarbejde med rådgiver/projektleder, optimering af fjernvarmecentraler. Elinstallationer hos private boligkunder udføres også.

Om kunderne:

Af de større faste kunder hos Gammelgaard EL kan nævnes E.on Danmark A/S – Præstø Fjernvarme a.m.b.a – Frontmatec A/S – HeCon Energi A/S og Ejerforeningen Windsor. Alle er det virksomheder Gammelgaard EL er stolt af at samarbejde med. Yderligere er Jesper Gammelgaard Driftsleder for El-forsynings anlægget på Præstø Kraftvarmeværk.

Om kvaliteten:

Gammelgaard EL er medlem af TEKNIQ garanti og er certificeret af LEKON Certificering, så du kan som kunde – om du er privat eller erhverv – være 100% sikker på ordentligt udført arbejde.

El-installationer

Lys- og kraft-installationer

EDB-installationer, herunder fiber

Industri installationer / teknikinstallatør

SRO- og CTS-installationer

Renovering af gamle el-installationer

Reparation af elektriske installationer

Fejlfinding på el-installationer

Service og vedligeholdelse af el-installationer

​Firma

​Gammelgaard El

Bakkedraget 22
2860 Søborg

Se rute

​Kontakt

Telefon: 31 90 74 76

E-mail: kontakt@gammelgaard-el.dk

Følg os på de sociale medier: ​ facebook-hvid  linkedin-hvid

Medlem af